Hotellguide Magaluf

På Magaluf er det store forskjeller på alt fra beliggenhet til muligheter for aircondition når det kommer til hotellene. Prisene holder seg relativt stabile, men du finner alt fra 200 kroner til 540 kroner natten. Vista Sol, som er det hotellet med best beliggenhet, har en snittpris på rundt 300 kroner per natt i høysesongen. Hotellet ligger midt i ”gryta”, og nærmere 90 % av de beboende i perioden juni-august er fra Skandinavia. Men det finnes også andre gode alternativer for deg som skal på partyferie. Her er hotellguiden til Magaluf i Spania.

Som tidligere nevnt er Vista Sol en vinner blant skandinavisk ungdom. En liberal politikk føres både når det gjelder åpningstider på bassenget (kan kjøre nachspiel så lenge du orker) og øvrig festing og høylydt musikk. Hva er vel bedre enn å kjøre DJ Tiesto på full guffe når du er på partyferie?
Uansett; Vista Sol kan tilby flott beliggenhet, yrende ungdomsliv med høy alkoholfaktor og gode priser på hotellopphold. Men det er ikke alt som er bra med Vista Sol. Rommene kunne hatt høyere standard og det er få av rommene som er utstyrt med balkong.

Saga Nova hotell kan minne litt om Vista Sol når det kommer til ungdommelighet og festing. I tillegg er det 18 årsgrense på Saga Nova i sommerhalvåret slik at man luker bort eventuelle familier som skulle ta seg en rolig ferie i avslappende omgivelser. For om det er noe Saga Nova hotell ikke er, så er det en orgie i rolige omgivelser. Om kvelden samles de unge nede ved bassengkanten for å komme i prat med det motsatte kjønn og kjøre vorspiel for kveldens aktiviteter. Et godt hotell for deg som ikke har noe imot å gå fem minutter til sentrum.

Palma Nova Garden er et hotell ikke langt ifra stranden. Det vil si; du kan se stranden knappe femti meter fra hotellet, noe som er en stor fordel for deg som skal slappe av i rolige omgivelser etter en knallhard fylletur. Hotellet er utstyrt med bar ved bassenget i tillegg til et populært biljardbord. Det store minuset på Palma Nova Garden hotell i Magaluf er at det mangler aircondition, noe som kan være veldig irriterende på varme sommerdager.

Det er vel disse tre hotellene som har best omdømme når det kommer til diverse partyfaktorer om sommeren.  Om du skal velge deg et hotell i Magaluf som du kommer til å være mye på (med tanke på nachspiel og liknende), så er det viktig at du setter deg inn i hotellets retningslinjer med tanke på bråk, høylydt musikk og eventuelle bøter. Samtlige av hotellene på Magaluf kjører en liberal politikk når det kommer til drikking, antall mennesker på rommet og liknende, så du skal ikke bekymre deg for dette – samme hvilket hotell du velger å booke deg inn på!

Forfatter: JP

Ønsker dere alle en riktig god sommer! Kontakt: jonas@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>